– Laboratorul nostru
Postbioticul Bibiotic este fabricat de bio-întrerinderea AUTOBIOTIC din orașul Pleven. Aceasta este înființată în 2012 cu scopul de a produce o nouă generație de produse probiotice, mult mai benefice și mai eficiente. Întreprinderea dispune de echipamentele cele mai moderne și de înaltă tehnologie, care îndeplinesc toate standardele și cerințele biotehnologice pe plan mondial, legate de izolarea, identificarea și cultivarea tuturor tulpinilor de bacterii probiotice. Un personal format din microbiologi și biotehnologi cu înaltă calificare se ocupă de crearea produsului de calitate și sigur. O atenție deosebită se acordă activității de dezvoltare, cu scopul de perfecționare a tehnologiilor și de îmbunătățire a calității și eficienței produselor.
Sunt dezvoltate diverse metode biotehnologice inovatoare pentru producerea unei noi generații de preparate probiotice. Sunt fabricate produse 100% naturale și de înaltă calitate, fără conservanți, stabilizatori, OMG-uri și altele. Întreprinderea este certificată conform ISO9001; ISO22000; HACCP și GMP. Produsele îndeplinesc toate standardele europene, deținând certificate Halal și Kosher.
Procesul de obținere a POSTBIOTICELOR reprezintă o reproducere a proceselor care au loc în intestinele noastre. Alimentele pe care propriile noastre enzime digestive din zonele superioare ale intestinului subțire nu le pot descompune sunt procesate de microorganismele care populează intestinele. Ei au propriile lor enzime în scopul acesta. Bacteriile intestinale descompun alimentele nedigerate în nutrienți care pot fi absorbite de corp și multe alte substanțe benefice (metaboliți), necesare atât pentru bunăstarea lor, cât și pentru sănătatea noastră.
Tehnologia de obținere a POSTBIOTICELOR este una de fermentare în mai multe etape de diferitele tulpini bacteriene probiotice, pe medii alimentare special create, apropiate ca compoziție de alimentele nedescompuse de enzimele noastre, în condiții cât mai apropiate de cele intestinale. Pentru obținerea unui produs complet gată, stabil, pur și activ, procesul de fermentare a urmelor alimentare de către bacteriile probiotice se realizează în instalații speciale de bioreactor, în mai multe etape, unde își dobândește treptat proprietățile benefice.