Timp de peste 30 de ani, am mers pe calea cunoașterii în lumea vastă a microorganismelor. Misiunea noastră este de a crea produse biotice noi și inovatoare, care se perfecționează continuu pentru a avea grijă mai eficient de sănătatea și confortul dumneavoastră.
Motto-ul nostru este că întotdeauna se poate și mai bine!
Calitatea ridicată și performanța fiabilă a produselor noastre au devenit un standard pentru această societate.
Datorită strategiei noastre consecvente în dezvoltarea biotehnologiei și a utilizării de soluții inovatoare, produsele noastre au devenit un reper de excelență.
În cadrul societății lucrează profesioniști cu înaltă calificare care acoperă întregul spectru al procesului tehnologic, de la producție până la dezvoltare.
Întreprinderea noastră Bio este dotată cu echipamente biotehnologice și de laboratoare moderne, care permit atât producerea unor produse sigure de înaltă calitate, cât și punerea în aplicare a activităților științifice și de cercetare.
Societatea EКOКOM Group JSC este înființată în 1995 și deține o bio- întreprindere AUTOBIOTIC, situată în orașul Plevna, Bulgaria.
Primul produs organic creat este o cultură starter pentru producția de bio-yogurt.
Câțiva ani mai târziu, societatea a creat zeci de culturi starter pentru producția de diverse bioproduse lactate. În anul 2014 societatea „EKOKOM Group” este în top 5 pe piața țărilor din fosta URSS în vânzarea de culturi starter pentru industria produselor lactate, concurând cu succes cu cele mai mari companii transnaționale. În anul 2016, compania a efectuat studii clinice privind eficacitatea probioticelor asupra sănătății umane și creșterii animalelor.
Conform cercetărilor, probioticele nu au niciun efect asupra performanței animalelor și au un efect nesatisfăcător asupra sănătății umane. Și aici, experiența, cunoștințele și profesionalismul în domeniul biotehnologiei își spun cuvântul.
Specialiștii din cadrul companiei au reușit să deslușească acest caz și nu numai să înțeleagă de ce probioticele nu funcționează, ci și să găsească o opțiune alternativă pentru a crea un produs nou, inovator, în care deficiențele probioticelor sunt absente.